indul a mandura! egy nemzetközi internetes üzlet, amely rekord sebességgel épül!Apróhirdetési helyek
Mandura Bemutató
Mandura, a királyok itala
Termék összetevői
Mandura Trim
Terméktapasztalat
Marketing Terv
Regisztráció menete
Rendelés menete
eWallet beállítása
ProPay kártya rendelés
Mandura az éhező gyermekekért
Letölthető anyagok
Webkonferencia időpontok
Kérdések és Válaszok
Motivációs videók
Motivációs filmek
Kapcsolat

Terméktapasztalatok


 

Mandura a királyok itala18 éves korom óta migrénes fejfájásokkal küzdöm, amely kb fél évente jelentkezik, reggeli nagyon erős fájdalmakkal. Ez az időszak 1 hónapig szokott tartani. Éppen egy ilyen időszakban kezdtem el inni a mandura italt, a legkisebb javasolt adagot 3cl-t, reggel éhgyomorra. a 4. nap után úgy keltem fel, hogy nem jelentkezett a migrénes fejfájás. Remekül alszom, reggel fitten és kipihenten ébredek, a közérzetem is nagyon sokat javult. Ez a termék csodálatos. (Strummer Erika 2010.10.12)


Szeretném elmondani, hogy 18 éve allergiás vagyok elég sok mindenre. Sajnos az allergiámtól már az asztma is kialakult. Az évnek ebben az időszakában (augusztustól-novemberig) csak gyógyszerrel, szemcseppel és orrcseppel tudok élni. Ez alatt az időszak alatt már mindent kipróbáltam amit csak lehetett, de eddig sajnos semmitől nem lett jobb ez az állapot! Kb. egy hónappal ezelőtt kezdtem el inni a Mandura italt. Természetesen folyamatosan szedtem a gyógyszeremet is. Felkeléskor az az első, hogy beveszem. Kb. másfél hét alatt szinte teljesen megszüntek a tüneteim. Azóta már a harmadik üveg Mandurát iszom. Sokkal többet tudok dolgozni, nem vagyok fáradékony és még egy éve tartó bélrendszeri problémámat is teljesen helyre hozott. Számomra hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt teljesen tünet mentes lettem! Köszönöm MANDURA!!! (G. Judith 2010.10.12)


Van egy 10 hónapos kis unokám. Egy hónapja kaptuk meg a Mandurát először, mind a ketten meg voltunk fázva. 2 napig ittam és a megfázás elmúlt (máskor eltartott 1 hétig). Úgy döntöttem megpróbálom a kislányommal is. Adtam neki egy kiskanál Mandurát 3 részletben, mivel hütőben volt, hogy nehogy megfázzon még jobban. Másnapra elmúlt neki a megfázása. Egyszer nagyon nehezen jött a széklete, az egész család szurkolt, fogtuk a kezét, a hasát meg minden. Megpróbáltam hátha segít neki, 3 nap után nem vettük észre, hogy van széklete. (Kisné Mária 2010.10.09)


Édesanyámnak 3 éve orbáncos a lába, annyi féle antibiotikumot és kenőcsöt rákentünk a lábára és szedte a gyógyszereket, de nem használt. 1 hónapja fogyasztja a Mandurát. Naponta csipkedő fájdalmai voltak, de anyukám most azt mondja: kislányom nem fáj a lábam, nem csipked és annyira lement a duzzanat a lábáról, hogy egyszerűen már vízhajtót sem kell szednie. Tehát előtte az volt, hogy 2 naponta, de az orvos azt javasolta, hogy már mindennap szedje a vízhajtót. (Papp Irén 2010.10.09)


Három hete kezdtem el ezt a finom italt -78éves vagyok- és mintha jobban hallanék. Már nem kell mindent háromszor négyszer megkérdeznem elsőre is mindent hallok!! Nem nagyon hittem, de mégis a tények azt bizonyítják, hogy ez a változás Mandurától van. Csodálatos. (Kleszi Géza 2010.10.09)


A Mandura Terméket 2010.09. hótól fogyasztjuk.
El szeretném mondani, hogy mióta iszom a terméket, azóta jobban alszom, a vérképemet 2 hónappal ezelőtt csináltattam és nagyon rossz lett, most kb. 2 hete elmentem újból és nem akartam hinni a szememnek, fülemnek, mikor azt mondták minden tökéletes.
A nagyobbik lányom Ildikó kórházba dolgozik, napi 12 órát és nagyon fáradt volt a munka után, sokat fájt a feje, de mióta issza a Mandura juice-t azóta nem fáj a feje, és nem fáradt. A kisebbik lányom Tünde 19 éves, állandó fejfájása, menstruácios görcsei voltak, amióta issza az Italt nem volt görcse, és nem fáj a feje.
Ez a termék bizony a Királyok Itala. Nagyon örülök, hogy fogyaszthatjuk. (Máté Gyuláné Ildikó 2010.10.04)


63 éves, dohányzó, COPD-ben szenvedő férfi (COPD = idült légcsőhurut, asthma, allergia, tüdőtágulat) 2 hete reggel éhgyomorra 30 ml Mandurát fogyaszt. A reggeli (gyakran hányingerig fokozódó) köhögési rohamai csökkentek, a hörgőváladék könnyen felszakad. Nem hallja a tüdejéből jövő sípolást, búgást. Terhelésre kevésbé fullad, napközben is kevesebbet köhög, életminőséget kapott. Csak ajánlani lehet mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd. (Dr. Hack Erzsébet 2010.09.26)


Nem csak a Trim képes tartani az izomzatot a leépüléstől (katabolizmus), hanem úgy vettem észre magamon, hogy a Mandura ital is, mert két hete iszom, és a sport mellett a több aerob munkánál nálam fogyás szokott fellépni, ez pedig most megállt, tehát az izomzatot szerintem óvja ez is a leépüléstől. Én személy szerint 6 centet iszom, két részletben éhgyomorra. Még ezenkívül csökkenő fáradékonyság, jó alvás, könyebb felkelés, szóval ez jó hír! (Molnár Róbert 2010.09.26)


Az én esetemben a Mandura fogyasztása óta vérnyomás csökkenés tapasztalható. A vérnyomáscsökkentő gyógyszerem adagját a felére csökkentettem és így is sokszor olyan értékeket produkálok, mint kb. 20 évvel ezelőtt. (Medve Tamás 2010.09.21)


Nekem a termék növelte az energia szintemet, három nap alatt (nap egy decit fogyasztok belőle, és lassan lakatot kell tennem a hűtőmre, mert annyira finom, hogy rájárok), Azért lepődtem meg ezen, mert én több mint húsz éve szedek nagy dózisú vitaminokat, és nem számítottam emiatt különleges hatásra. Hetven éves édesanyám pedig arról számolt be, hogy elkezdte lefogyasztani. Erre azért figyeltem oda, mert nem meséltem neki a termékről semmit, csak azt mondtam, hogy igyon meg reggelente fél decit a vitaminjai mellé. (Északi Jenő 2010.09.17)


Nekem elmúlt a gyomorégésem, sőt a nyombélfekélyre szedett ulceránt szerda óta már be sem vettem, mert nem fájt a gyomrom, nincs maró éhségérzetem. (Liszek Lajosné 2010.09.16)


Inzulinos cukorbeteg vagyok, naponta 3 x étkezem és oltom magam! 2 étkezés közt semmit nem fogyaszthatok csak folyadékot. Napi 125 szénhidrátot vihetek be-elosztva:
reggel: 30 ch és 26 egység inzulin, vércukorszint 7.7
délben: 55 ch és 22 egység inzulin, vércukorszint 6.7
este: 40 ch és 42 egység inzulin, vércukorszint 7.6
Szeptember 3.-án megkaptam várva várt MANDURÁMAT, 30 percig bírtam, hogy ne bontsam ki, de azután rögtön megkóstoltam! Íze finom!!!!
Minden reggel éhgyomorra megiszom 2 evőkanállal és a negyedik nap már tapasztaltam, hogy a cukorszintem kevesebb, minden étkezés előtt mérem és írom. Csütörtökön délután annyira lement 2.3-ra (hypo).
Pénteken reggeli méréskor 6.1 volt a cukorérték, így csak 22 egység inzulint adtam be, jól éreztem magam.Délben 4.6 volt a cukorszintem, itt is 2 egységgel kevesebb inzulint oltottam, izgatottan vártam a vacsorát, közérzetem kiváló.
Vacsora előtti méréskor 4.3 -as cukorszintem volt, így este is 2 egység inzulinnal kevesebbet oltottam. Tehát napi 8 egység inzulinnal kevesebb kell amióta iszom a MANDURÁT. Azóta cukorértékeim : reggel 5.9 , délben 4.6 , este 4.5.
Minden cukorbetegnek ajánlom és mivel nem vagyunk egyformák, a kialakult cukorbetegség és a rá használt inzulinunk sem egyforma. Lehet, hogy másnál esetleg később lesz javulás de AKKOR SE HAGYJA ABBA A MANDURA FOGYASZTÁST, MERT A TERMÉK JÓ! SŐT KIVÁLÓ!
Nagyon sokféle betegségben szenvedek, de én a héten a férjemmel kifestettük az egész lakást, rengeteget dolgoztam és nem volt teher mint máskor még a megmozdulás is! IGYUK A MANDURÁT!! (Kné Ica 2010.09.15)Mandura Trim
Az utóbbi néhány évben folyamatosan szedtem fel a kilókat, kb 50 éves korom óta. Semmivel nem sikerült fogynom, mivel az éhezést nem bírom. A Trimből kb egy hónapja 2x1 szemet fogyasztok. Amit elöször észleltem az az, hogy nem kívántam édességet, nasit, majd az étvágyam is lecsökkent. Egy hónap után mérhető eredményt még nem tudok produkálni, de mivel nem kell szenvednem, éheznem, így reményeim szerint hónapok alatt sikerül majd lefogynom 10 kilót. Most már odafigyelek arra is, hogy segítsek a szervezetemnek a fogyásban a helyesebb táplálkozással. Ha újra lehet majd kapni Trimet, akkor megpróbálom 2x2 szemmel, mint ahogy azt itt is olvastam. (Lainé-Timmer Ágnes 2010.10.12)


Az egyik hölgy ismerősöm 3 gyermek szülése után megváltozott anyagcseréje miatt jelentős kilókat halmozott fel, mellyel a korábban már bevált diétákkal sem tudott mit kezdeni. Rendelt tőlem 2 doboz Trimet, és elkezdte szedni az előírt 2x2 dózisban tegnap telefonált, hogy kér még két dobozzal, mert szépen elkezdett fogyni, és egyáltalán nem érez éhséget. (Medve Tamás 2010.09.21)www.manduraklub.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!