indul a mandura! egy nemzetközi internetes üzlet, amely rekord sebességgel épül!Apróhirdetési helyek
Mandura Bemutató
Mandura, a királyok itala
Termék összetevői
Mandura Trim
Terméktapasztalat
Marketing Terv
Regisztráció menete
Rendelés menete
eWallet beállítása
ProPay kártya rendelés
Mandura az éhező gyermekekért
Letölthető anyagok
Webkonferencia időpontok
Kérdések és Válaszok
Motivációs videók
Motivációs filmek
Kapcsolat
Regisztráció menete


A regisztrációs segédlet szövegre kattintva letöltheted a regisztrációs segédletet.
 


Regisztrációs segédlet


 
Mi történik a regisztrációd után?  

1.  A regisztrációdról e-mail címedre azonnali visszaigazolást kapsz, benne lesz ajánlói oldalad linkje, és a webirodádba való belépés linkje is. 2.  Amint regisztráltál, azonnal kapsz egy ID számot, 3.  és kapsz egy angol nyelvű ajánlói weboldalt, melyet akár azonnal továbbíthatsz is barátaid felé. Az ajánlói weboldalhoz, (melyen csak hozzád tudnak regisztrálni) egy azonosítót kell létrehozni, az lesz az aldomain neved előtagja, és a webirodád egyik azonosítója is.  


Nagyon fontos!
A regisztráció során általad létrehozott felhasználó nevedet később nem lehet módosítani!  (user név, ill. aldomain név) Olyan nevet, kifejezést válassz ami vagy a nevedhez kötődik, vagy pl. a jövedelem szerzésez kötődik. Lehet nagyar, angol, mindegy, de csak ékezetek nélküli betűket tartalmazhat!  

 
Ha a regisztráció utolsó lépését kihagyod véletlenül, tehát nem hozol létre falhasználó nevet, akkor a megadott e-mail címeddel és jelszavaddal lépj be a webirodádba ( https://www.mandurabackoffice.com ) és kattints a My Website menüre és írd ne a felhasználó neved utólag. Csak ekkor jön létre ajánlói oldalad, melyen keresztül Hozzád is regisztrálhatnak!   


www.manduraklub.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!