indul a mandura! egy nemzetközi internetes üzlet, amely rekord sebességgel épül!Apróhirdetési helyek
Mandura Bemutató
Mandura, a királyok itala
Termék összetevői
Mandura Trim
Terméktapasztalat
Marketing Terv
Regisztráció menete
Rendelés menete
eWallet beállítása
ProPay kártya rendelés
Mandura az éhező gyermekekért
Letölthető anyagok
Webkonferencia időpontok
Kérdések és Válaszok
Motivációs videók
Motivációs filmek
Kapcsolat

Mandura TrimMANDURA™ TRIM – a fogyás esélye!

Mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk, mi túlsúlyosak…Ha valaha is próbáltad a diétát és a fogyást, akkor már te is tudod milyen mísztikus dolognak tűnik. Azt gondoljuk hogy ez az egész csak egy kérdés körül mozog ez pedig az  ”akaraterő” és hogy meg kell “tisztítani” a szervezet néhány radikális éhezéssel, illetve, hogy a jó megoldás, a szigorú kalória-számolás. Probléma ott van, hogy a bár sokan ezek alapján próbálnak lefogyni, túlsúlyosok száma folyamatosan nő.


Szóval, mit is tegyünk hogy ne hízzunk el?
Vagy ha már elhíztunk, mit tehetünk ellene?

Beszéljünk kicsit a Leptinről.
Leptin egy hormon, amely az összes zsírsejtet “gyártja” a szervezetben. Ez egy csodálatos hormon és az a szerepe, hogy kapcsolatot tart, információkat közvetít a zsírsejtek és az agy között. “Elmondja” az agynak, ha a szervezet éhes, vagy ha éppen jóllakott és nincs szüksége energiabevitelre, táplálékra.  Ez a “kapcsoló” kell a szervezet megfelelő működéséhez. Ahhoz hogy az agy képes legyen arra, hogy tisztán hallja az üzenetet, és a szervezet is képes legyen megérteni leptin üzenetét, arra van szükség hogy ne együk túl magunkat és főleg ne gyorsan. Mert ha valaki rendszeresen túl sokat eszik, ez az üzenet elvész.

A MANDURA™ Trim felgyorsítja a fogyást.
A MANDURA Co. egy kutatólaboratóriumban végezett megfigyeléseket. Nézték az eredményeket egy nagyon intenzív klinikai vizsgálat folyamán, amely igazán meglepő volt. Azt hiszem, a legfontosabb megállapítás hogy lehet a jelentős, gyors test zsír csökkenés következett be a MANDURA™ TRIM használatával. A testsúly csökkent, és úgy ment le a törzs területén, hogy nem okozott tényleges problémát egészségügyi kérdésekekben, nem okozott megbetegedésekeket, melyek általában bekövetkezhetnek egy erősebb fogyókúra után. ” A fő kérdés az volt, hogy ki mint képes alkalmazni egy hosszú távú fogyókúrás programot. Láttunk nagyon hatékony változásokon keresztül ment embereket, akik néhány hónap alatt, elérték ideális testsúlyukat. Tehát A MANDURA™ TRIM, igen hatékonynak bizonyult.

Dr. William Kraemer, PhD. 
Az University of Connecticut orvosigazgatója, az egyetemen, tudósokkal vizsgálta a természetes poliszacharid-és zsírsavakat, amelyek megtalálhatók Mandura Trim -ben. A tesztelés két csoportban történt. Két nőket alkotó csoport, hasonló súllyal és demográfia vonatkozással, azonos táplálkozás szokásokkal és a testmozgás tervekkel: az egyik csoport placebót kapott, míg a másik kapott kiegészítésképpen a leptin-csökkentésére Mandura Trim-et. Mindkét csoport fogyott, de az eredmények a MANDURA™ TRIM-et használó csoportnál szignifikánsan jobb eredményt hozott.


A Mandura Trim csoport:
  • veszített 21,5 £ testzsírt 8 hét alatt
  • veszített 3,96 centit a derék kerületéből
  • veszített 3,28 hüvelyket a csípőjéből
  • veszített 1,2 centit mind két comb körméretéből
  • csökkent leptin szintjük 42%-kal!
90%-kal nagyobb zsírégetés történt, mint a placebo-csoportban!MANDURA™ TRIM csökkenti a leptin szintjét és végül lehetővé teszi, hogy a megfelelő üzenet eljussonjut agyhoz. Hangtompító az összes “éhes fecsegésben”, hogy az éjjel-nappal dolgozzon, hogy meggyőződjön róla, a szervezet rendelkezik az összes felesleges zsírral. Mandura Trim adja azokat az eszközöket, amelllyel tud együtt működni a test és az anyagcsere, hogy le tudjon fogyni, és megkapja az egészségét mindenkorra.

Mandura Trim egy csodálatos kiegészítő, mely biztosítja számodra is testsúly csökkenését, amit mindig is akartál. Persze nem elég, hogy néha beveszel néhány Mandura Trim-et, aztán ülsz a kanapén egy tányér sütivel a kezedben. Annak érdekében, hogy az eredmény maximális legyen, természetesen kell, hogy mozogj, legyél a friss levegőn és a plusz fizikai aktivitás, meghozza a várt eredményt.

Tippek a sikerhez :
Tegyél róla, hogy ahová csak lehet gyalog,  sétálva menj,  vagy az is jó, ha legalább naponta egyszer tudsz sétálni annak érdekében, hogy az anyagcseréd elinduljon és normálisan tudjon működni. Naponta mindössze 100 kalória elégetése is segít fenntartani a súlycsökkenést. Nem az a baj, hogy megünnepeled a születésnapodat egy darab süteménnyel, vagy kényezteted magad egy kis darab pizzával alkalmanként. De törekedj arra, hogy az fő étkezések között ne nassolj. …és ne add fel soha!

Lassan indulj el az úton, ha csak most ismerkedsz az életmód váltással, a fogyással. Minden esetben kérdezd meg orvosodat vagy egészségügyi szakembert, mielőtt bármilyen új étrend-kiegészítőt, új étrendi, vagy testmozgás változtatást vezetnél be,  különösen, ha  betegséged van, várandós vagy, vagy éppen szoptatsz, vagy gyógyszert szedsz.

A MANDURA™ TRIM-mel egyszerű a fogyás!
Mindenki tudja, hogy még egy enyhe súlycsökkenés is növeli a fizikai aktivitást. Ahhoz, hogy igazán sikeresek legyünk a súlyvesztésben és fenntartásban, a leptin szintjének ellenőrzés elengedhetetlen. A MANDURA™ TRIM, a leptin szintjét csökkenti, így az agyad megkapja az üzenetet “zsírt égetni!”, Elindul a súlycsökkenés és könnyebb lesz,  mint valaha gondoltad.

Sok sikert és egészséges életet!www.manduraklub.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!