indul a mandura! egy nemzetközi internetes üzlet, amely rekord sebességgel épül!Apróhirdetési helyek
Mandura Bemutató
Mandura, a királyok itala
Termék összetevői
Mandura Trim
Terméktapasztalat
Marketing Terv
Regisztráció menete
Rendelés menete
eWallet beállítása
ProPay kártya rendelés
Mandura az éhező gyermekekért
Letölthető anyagok
Webkonferencia időpontok
Kérdések és Válaszok
Motivációs videók
Motivációs filmek
Kapcsolat
Kérdések és válaszok: 

1.  Kérdés: Mibõl van a pénz?  Válasz:  A termékek vásárlása után.

2.  Kérdés:
Mit határoz meg a saját vásárlásod? Miért érdemes 100 pontos vásárlással indulni?  Válasz:  Saját vásárlásod határozza meg, hogy hány mélységig kapsz jutalékot. 100 pontos vásárlással 6 generáció mélységig részesülsz, ami az elsõ hónap alatt elérhetõ mellékállásban.

3.  Kérdés: Mit jelent a QV - GV - TV? 
Válasz:  QV = Saját vásárlásod pontértéke. GV = Saját csoportod pontértéke. TV = Idõrendbe a vonaladra kerülõ összes megrendelés pontértéke a világon. 

4.  Kérdés:
Miért jó neked, ha nagy a TV (Team Volumen) pontértéked? Mi alapján részesülsz? Válasz:  Minél nagyobb a TV pontértéked, annál magasabb rangot tudsz elérni (20 rang). Saját csoportod forgalma után 50% kerül visszaosztásra, illetve a világ forgalmának a 20%-át osztja szét a tagok között szintenkén 1 - 1% formájában.


5.  Kérdés:
Ha nem dolgozom, kapok -e jutalékot? 
Válasz:  Akkor kapsz jutalékot, ha legalább saját ajánlásod alapján legalább 100 pontértékû vásárlás történt a csoportodban.

6.  Kérdés:
Hogyan mutassam be a terméket, üzletet? Jó-e ha sok vendéget hívok a Webkonferenciára? 
Válasz:  Hívd meg az érdeklõdõidet a Webkonferenciára és helyetted elmondják a tájékoztatót. Több vendéget hívsz, akkor többen csatlakoznak, vásárolnak az ajánlásod által, így a jövedelmed is több lesz.

7.  Kérdés:
A termékért elõbb kell-e fizetnem, vagy a jutalékból vonják le.  Válasz:  A termék árát elsõ alkalommal elõre ki kell fizeti, másodszor már a jutalékból fizethetõ.

8.  Kérdés: Mikor jön a termék?  Válasz:  A termék Június közepén várható az Európai piacon. Olaszországban lesz a központ.

9.  Kérdés: Mikor jön a termék?  Válasz:  A termék Június közepén várható az Európai piacon. Olaszországban lesz a központ? 

10.  Kérdés: Vannak-e engedélyek a termékre?  Válasz:  A cég minden engedéllyel rendelkezik ami az Európai Unióban szükséges.

11.  Kérdés:
Módosíthatom-e a termék rendelést, annak a mennyiségét? Válasz:  A termék rendelést a Webirodán belül bármikor felfelé - lefelé módosítható, illetve a két termék egyenként, vagy együtt rendelhetõ.

12.  Kérdés:
Az üzlet indulása után, mikor kapom meg a heti jutalékot? Visszafelé fizetnek-e? Válasz:  A heti jutalék onnan kezdve jár, amikor neked is lesz saját rendelésed.

13.  Kérdés:
Az adózást ismerve külföldrõl származó jövedelemnek számít-e a kereset? Válasz:  A jövedelem külföldrõl származó jövedelemnek számít, ennek megfelelõen mindenki magánszemélyként önadózónak számít.

14.  Kérdés: Ha itt nem kapok választ, akkor kit keressek?  Válasz:  Keresd meg a szponzorodat, vagy felfelé a szponzorvonalon azt a vezetõt aki segít neked.

.
15.  Kérdés: Meg kell adni a regisztrációkor a bankártyám adatait. Tényleg nem vonnak le semmit? 
Válasz:  Nem történik semmilyen levonás, jelenleg elõregisztráció van, de ha biztos akarsz lenni, akkor valamilyen számsort adj meg.  Ezeket az adatokat bármikor módosíthatod webirodádban!  
.
16.  Kérdés:
Mikor indul a cég hivatalosan, és meddig tart az elõregisztráció? 
Válasz:  Várhatóan 2010. június közepén, de a konkrét dátum még nem fix. Egy biztos, hogy amíg elõregisztráció van addig lehet ingyenesen csatlakozni, azt követõen a regisztrációkor azonnal ki kell fizetni a rendelt terméket.
.
17.  Kérdés:
Milyen segítséget lehet kérni, miután elindulok, csatlakozom? Ad a cég weboldalt? Lehet online dolgozni? Vannak marketing anyagok? Vannak webkonferenciák?
  Válasz:  Menjünk sorba :)  1.  A cég biztosít professzionális névre szóló weboldalt, azzal is lehet dolgozni, de az angol nyelvû. Ha magyar nyelvû weboldalt szeretnél, akkor ebben is segítségedre lehetünk, szólj, ha igényed van rá miután csatlakoztál hozzánk. 2. Marketing anyagok vannak, de azok is angol nyelvûek. Készülünk magyar anyagokkal, folyamatban vannak.

Mandura Web Bemutató

 20,00 órától

 

Ezen a bemutatón, megismerkedhetsz a termékkel és a termék adta lehetõséggel.
Mind ez érted a sikeredért történik.
 
Ebben a teremben lehet kérdezni és válaszolnak is.

 

Web conferencia link:

Itt

Tiszteld meg a elõadót és meghívódat azzal hogy a saját neveddel jössz be.

 linkre kattintva neved beirása után

át kell kapcsolni a Connektion Spednél a 56kbps  re
és utána  ok-ére kell klikkelni

Ha megjelenik egy kis ablak ott a zöld Allow gombra kattincs majd.


A web bemutató ideje:MINDEN ESTE  20.00  kor ( hétvégén is) 

továbbra is tartjuk a web bemutatókat .

KÉPZÉS ideje  : Kérd a felsõ vonaladtól
   
.
18.  Kérdés:
Lehet-e családtagot regisztrálni? Vannak olyan hálózatok ahol nem. Itt mi a helyzet? 
Válasz:  Igen, lehet. Min. korhatár 18 év.  
.

.
19.  Kérdés: Tényleg nem kell semmit sem eladni, értékesíteni? 
Válasz:  Nem kell semmit senkinek eladni. A Mandura egy fogyasztói hálózat, mindenki saját magának vásárol.

.
20.  Kérdés: Kell-e vállalkozói a jutalék felvételéhez? 
Válasz:  Nem. Magánszemélyként kapod a terméket, hiszen fogyasztó leszel. Külföldrõl származó jövedelemként kell adóznod utána.  


 www.manduraklub.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!