indul a mandura! egy nemzetközi internetes üzlet, amely rekord sebességgel épül!Apróhirdetési helyek
Mandura Bemutató
Mandura, a királyok itala
Termék összetevői
Mandura Trim
Terméktapasztalat
Marketing Terv
Regisztráció menete
Rendelés menete
eWallet beállítása
ProPay kártya rendelés
Mandura az éhező gyermekekért
Letölthető anyagok
Webkonferencia időpontok
Kérdések és Válaszok
Motivációs videók
Motivációs filmek
Kapcsolat
6 érv
Miért a Mandura?

- 1 vonal van, aki utánad lép be, alád kerül.

     - A cég összforgalmából részesedhetsz 
       (tehát azok után is keresel, akik feletted
        vannak). 20%-ot osztanak vissza.

     - Még pár napig ingyen kipróbálhatod, aztán
       már csak termékkel lehet indulni.

     - Már az első nap nemzetközi lesz az üzleted.

     - Az ital a világ 4 legtápanyagdúsabb
       gyümölcséből készül, nagyon magas
       antioxidáns tartalommal.

     - Minden üveg Mandura megvásárlásával
       fedezed egy éhező gyermek étkezését.

ONE LINE. ONE TEAM. ONE VISION!

A cég filozófiája

A Mandura egy fogyasztói hálózatot igyekszik kiépíteni, amelyet az USA-ban már nagy sikerrel véghez is vitt. Ez abban különbözik az „átlag” MLM-rendszerben tevékenykedő cégtől, hogy itt nem a termékeladásra helyezik a hangsúlyt, hanem a saját célú fogyasztásra. Éppen ezért a vállalat nem eladókat keres, hanem olyan személyeket, akiknek anyagi helyzetük javításán kívül fontos a saját és családjuk egészsége is. Természetesen a termékek továbbértékesíthetőek, ám ebben a rendszerben nem ez a fő cél. A Mandura az első olyan cég a világon, amely lineáris kompenzációs tervet alkalmaz! Ezzel a forradalmian új tervvel, mindenki, aki Mandura IBO-nak (független üzlet tulajdonos) csatlakozik megkapja a csapatába azokat, akik utána csatlakoznak IBO-ként, függetlenül attól, hogy az új belépőt ki szponzorálta személyesen!

A értékesítési vonalon elfoglalt helyet a csatlakozás időpontja határozza meg. Fontos, hogy akinek megtetszik a lehetőség, az azonnal regisztráljon, mert percek alatt is tucatnyian csatlakoznak a rendszerhez és nagyon nem mindegy, hogy az adott tagot hány fő követi a sorban!

A Mandura-nál a gyorsaság kifizetődik! Az elszámolási rendszer úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye az IBO-knak, hogy már a kezdetekben több bevételük legyen, mint kiadásuk. Minden újonnan csatlakozó IBO a regisztrációja során beállít egy termék rendelési mennyiséget, amit a Mandura hónapról hónapra teljesít. Ez a mennyiség bármikor módosítható. Az, hogy ki hány darab terméket rendel, meghatározza, hogy 1-8 generáció mélységben mekkora bevételben részesül a saját csoport vásárlásaiból. Minél nagyobb a privát rendelés, annál több generációból fog származni jutalék!

Az üzletben 4 forrásból származik a jövedelem.
A kompenzációs terv lényege, hogy a kezdetben megadott havi rendelésed mennyiségéhez van kötve a 1-2-3 pontban ismertetett jutalékok megszerzése. (Lásd: Minősülés)


Minősülés
Kvalifikáció a további szinteken képződő jutalék jogosultságára


manduraklub

Magyarázat: A feltüntetett mennyiségek belépéskori megválasztása a havi automatikus megrendelést vonja maga után. Ezeket menet közben is változtathatjuk.

  • 1 üveg – 30 $ – 1-től 2. vonal
  • 2 üveg – 55$ – 1-től 4. vonal
  • 1 doboz (4 üveg) – 100 $ – 1-től 6.vonal
  • 2 doboz (8 üveg) – 200 $ – 1-től 8. vonal

Magyarázat: (második kép)

  • a bal oldali oszlop mutatja a vonalaidat
  • a felső sor a megrendelt termék mennyisége, alatta pedig a vonalankénti jutalék mértéke található
  • a jobb oldali oszlop a szükséges kvalifikációs szintet jelzi a vonalakhoz


manduraklub

Magyarázat: Példa a csoport építési bónusz számítására,
5 fős csoportokra és 1 doboz
(4 db) termékrendelésre vetítve.manduraklub

Ez a tömegrendelési bónusz úgy épül fel, hogy ha egy IBO kettőnél több doboz termék megrendelésével csatlakozik hozzád, akkor azután magasabb jutalékot kapsz az alábbi táblázat szerint.

Magyarázat:

- Az első hónapban: az első vonal után kapott jutalék QV-ja változatlan. Az 1. és 2. vonalban csatlakozott QB (Qualifyed Builder) után a fentiek szerint 40, 60, 80 vagy 100 $ a jutalékod abban az esetben, ha van 248 QV-d.

- Minden további hónapban: az 1. pontban ismertetett kvalifikációs szintek mellett, értelem szerűen a táblázatban felsorolt mértékű jutalékok kerülnek kifizetésre.

Javaslat: Nincs értelme csak azért a 3, vagy több dobozos rendelést választani, hogy az első hónapban valamivel több jutalékod legyen. Ezt a bónuszt úgy célszerű kihasználni, ha a családban, baráti körben nagyobb számú megrendelés áll elő, és közben nem akarnak üzletépítéssel foglalkozni. Vagy ha valaki termékbemutatás céljából is vásárol terméket. Esetleg, ha amúgy is elfogyna ennyi.manduraklub
manduraklub
3. Csapat volumen bónusz (Team Volume – TV)


A saját csoportforgalom növekedésével (Group Volume) automatikusan egyre nagyobb szintre (ranks) lépünk. A Mandura 20 szintet különböztet meg.

A szintváltás ebben a rendszerben sokkal gyorsabb, mint más hálózati értékesítéssel foglalkozó cégeknél!

Minél magasabb karrierszintet érünk el, annál nagyobb mértékben (Team Volume) részesülünk a mögöttünk lévő, nemzetközi értékesítési vonalon elhelyezkedő tagok forgalmából!

A Mandura a forgalom 20 %-át 1-1 % (pool) formájában szétosztja a megszerzett szintek (ranks) tulajdonosai között!

Pl. ha valaki a 9. szintre (Shapire Crown) minősül, és vele együtt még 750 fő van ezen a karrieren, akkor a cég a forgalom 1 %-át 750 felé osztva fizeti ki, plusz az adott tag megkapja az alatta lévő 8 szint egy személyre kiszámított bónuszait
(1-1 %) is!


Ez havi szinten több ezer dollár passzív jövedelmet jelent!manduraklubV I D E Ó
 www.manduraklub.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!